Εκδρομές στη Χαλκιδική

Η εταιρία μας προτείνει τις εξής εκδρομές:

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας με προορισμό το λιμάνι του Όρμου της Παναγίας, ξενάγηση-κρουαζιέρα της χερσονήσου του Αγίου Όρους, έπειτα στάση στην Ουρανούπολη για φαγητό ή μπάνιο, επιστροφή στον Όρμο Παναγίας και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, ξενάγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης (Κάστρα, Αγ. Δημήτριος, Θριαμβική Αψίδα του Γαλερίου, γνωστή ως Καμάρα, Ροτόντα, Λευκό Πύργο), επίσκεψη στα μουσεία Αρχαιολογικό ή Βυζαντινό, ελεύθερο χρόνο για ψώνια, φαγητό και ξεκούραση και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο σας.

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας με προορισμό το Mediterranean Cosmos, ελεύθερο χρόνο για ψώνια, φαγητό και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο σας.

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας με προορισμό Waterland, ελεύθερο χρόνο και το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο σας.

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας, ταξιδεύουμε οδικά και απολαμβάνουμε τις πανέμορφες παραλίες της χερσονήσου Σιθωνίας, επίσκεψη στα μικρά χωριά και στάση στη Σάρτη (ή στο Πόρτο Κουφό μοναδικό φυσικό λιμάνι) για φαγητό. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο σας.

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας. Περνάμε οδικά όλη τη χερσόνησο με στάσεις στα πιο όμορφα και αξιολάτρευτα σημεία σαν γέφυρα της Νέας Ποτίδαιας, παραδοσιακό χωριό Άφυτος και κέντρο της νυχτερινής ζωής Καλλιθέα. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Αναχώρηση από το ξενοδοχείο σας. Περνάμε από αρχαία Όλυνθο για να γνωρίσουμε καλύτερα την ιστορία της Χαλκιδικής. Επίσκεψη στο Σπήλαιο Πετραλώνων. Στο γυρισμό κάνουμε στάση στη παραδοσιακή λαϊκή αγορά των Νέων Μουδανιών. Νωρίς το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.
 

Επιπλεόν η εταιρία μας αναλαμβάνει και εξειδικευμένες εκδρομές με προορισμούς τις επιλογής σας.